Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Go To Section
 • To Hub στη Θεσσαλονίκη
 • Γιατί στη Pfizer
 • Παγκόσμιο Δίκτυο
 • Ευκαιρίες εργασίας
 • Προνόμια
 • DE&I
 • Καινούργιος στη Θεσσαλονίκη
View this page in English

Τετάρτη 24 Μαΐου | 5-8 μμ ώρα Ελλάδας

Διαδικτυακή Εκδήλωση Talent Connect στη Θεσσαλονίκη

Πάρτε μέρος!

Γίνετε κι εσείς μέρος ενός κορυφαίου οργανισμού και Καινοτομείστε για να αλλάξoυμε την ζωή των ασθενών.

Δηλώστε συμμετοχή σήμερα!

H Pfizer βρίσκεται στη διαδικασία δημιουργίας της ομάδας Clinical Study & Regulatory Affairs στο Hub της Θεσσαλονίκης.

Αυτή η πρωτοβουλία σηματοδοτεί τη δημιουργία μίας φαρμακευτικής κοινότητας παγκοσμίου επιπέδου στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδος, στη Θεσσαλονίκη, μόλις μερικά βήματα μακριά από το Αιγαίο Πέλαγος με την πλούσια πολιτιστική του κληρονομιά και τα εκθαμβωτικά τοπία του. Το hub της Θεσσαλονίκης αποτελεί ένα συναρπαστικό κέντρο όπου μπορείτε να εξελιχθείτε στον τομέα Clinical Study or Regulatory Affairs.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί στη Pfizer;

Η Pfizer αποτελεί ηγέτη σε παγκόσμιο επίπεδο ως προς την καινοτομία, την ευρηματικότητα, την πρωτοποριακή επιστήμη και τις μεθόδους θεραπείας.

Από την πρώτη γραμμή καταπόλεμησης του ιού Covid μέχρι την επαναστατική μας συμβολή σε σχεδόν κάθε σημαντικό τομέα της φαρμακοβιομηχανίας και της βιοτεχνολογίας, ξεχωρίζουμε αναμέσα στις καλύτερες εταιρείες παγκοσμίως. Στη Pfizer, θα έχετε την ευκαιρία να συνεργαστείτε με κορυφαίους επαγγελματίες, με καινοτόμες ιδέες και ικανότητες αποτελεσματικής επίλυσης προβλημάτων, και παράλληλα θα καταφέρετε όχι μόνο να μεταμορφώσετε τις ζωές των ασθενών αλλά και την καριέρα σας.

Με την ισχυρή της παρουσία στη Θεσσαλονίκη, η Pfizer, θα καταφέρει να αντιμετωπίσει κάποιες από τις πιο περίπλοκες προκλήσεις στον τομέα της υγείας. Για να το καταφέρουμε αυτό, αυξάνουμε την παρουσία σε παγκόσμιο επίπεδο. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, δημιουργούμε ομάδες με δεξιότητες στους κλινικούς και κανονιστικούς τομείς. Αν θέλεις κι εσύ να γίνεις μέλος ενός κορυφαίου φαρμακευτικού οργανισμού και να αλλάξεις την ζωή των ασθενών, επικοινώνησε μαζί μας ώστε να δημιουργήσουμε καινοτόμες ιδέες μαζί.

William Pao
Chief Development Officer and Head of Global Product Development

 

Με τι ασχολούμαστε τώρα;

Η Pfizer αποτελεί ηγέτη σε ό,τι αφορά τη γονιδιακή θεραπεία, βασιζόμενη σε πρωτοποριακές μεθόδους για να επιφέρει την επανάσταση στη θεραπεία κατά του καρκίνου. Επιπλέον, αναπτύσσουμε καινοτόμες αντιμολυσματικές θεραπείες ξεπερνώντας τα στεγανά της βιολογίας.

Η αποφασιστικότητά μας να κάνουμε τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο τροφοδοτεί τον σκοπό μας: αυτή τη στιγμή έχουμε πάνω από 100 ενώσεις σε εξέλιξη και 37 από αυτές είναι στο τρίτο στάδιο πειραμάτων ή καταγραφής. Έχοντας αυξήσει το εύρος και την λεπτομέρεια στη δουλειά μας, μπορούμε να αναπτυχθούμε με τρόπους που πριν από κάποια χρόνια μοιάζανε ασύλληπτοι.

Δημιουργούμε ομάδες που προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών εργασίας. Δείτε τις διαθέσιμες ευκαιρίες καριέρας.

Join us today
Μάθετε περισσότερα

Γνωρίστε κάποιους από την ομάδα μας στη Θεσσαλονίκη.

 

Εργασία στη Pfizer

Προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα παροχών που βελτιώνει τη ζωή σας τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Παρακάτω, θα βρείτε μερικά από τα διαθέσιμα προγράμματα για τους συναδέλφους μας παγκοσμίως.

 • Προγράμματα για την εκπαίδευση και την ανάπτυξη δεξιοτήτων σε όλους τους τομείς της εταιρείας.

 • Τροφοδοτεί το πάθος σας και την περιέργειά σας για μάθηση.

 • Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ευεξίας που παρέχει coaching αλλά και πρόσβαση σε εξατομικευμένα εργαλεία και βοηθήματα για την βελτίωση της ποιότητας ζωής.

 • Πρόσβαση στις πιο πρόσφατες επιστημονικές πηγές και σε καθημερινά βήματα για την ενίσχυση του well-being.

 • Εφαρμογή των LIFYD αξιών και συνδυασμός της τηλεργασίας με την εργασία από το γραφείο έχοντας ως στόχο μεγαλύτερη ευελιξία και καλύτερη ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική ζωή των εργαζομένων.

 • Το community engagement πρόγραμμα της Pfizer παρέχει στους εργαζομένους ευκαιρίες για να φέρουν την αλλαγή στις κοινωνίες που ζουν, εργάζονται και όχι μόνο, μέσω του εθελοντισμού, των δωρεών και της ανταλλαγής γνώσεων.

 • Το παγκόσμιο πρόγραμμα επιβράβευσης και αναγνώρισης της Pfizer επιτρέπει στους εργαζομένους να αναγνωρίζονται και να τιμώνται καθώς αναδεικνύουν τις αξίες μας προς την κατάκτηση επιχειρηματικών στόχων.

 • Τα CRGs είναι διαθέσιμα για όποιον εργαζόμενο είναι μέρος ή ταυτίζεται με μία συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα ή οποιονδήποτε υποστηρίζει τους στόχους και τις αξίες αυτής της κοινωνικής ομάδας και επιθυμεί να συμμετάσχει στο D&I.

 • Δημιουργούμε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει την ουσιαστική δουλειά και αποτρέπει το burn-out βοηθώντας τους εργαζομένους να ιεραρχήσουν τη δουλειά τους, να κερδίσουν χρόνο σεβόμενοι παράλληλα το χρόνο των συνεργατών τους.

Η ισότιμη αντιμετώπιση κυριαρχεί σε ό,τι κάνουμε στη Pfizer.

Η διαφορετικότητα είναι εξίσου σημαντική στη δημιουργία μίας επιτυχημένης επιχείρησης αλλά και η καλλιέργεια μίας εταιρικής κουλτούρας που μπορεί να οδηγήσει σε μία αξιοσημείωτη επαγγελματική εμπειρία. Αυτό σημαίνει ότι από πλευράς μας διασφαλίζουμε οι καλύτεροι και πιο ικανοί εργαζόμενοι μπορούν να διαπρέψουν σε ένα περιβάλλον όπου ανθίζει η διαφορετικότητα, η ισότητα και η ισότιμη συμμετοχή καθημερινά σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.

Στόχος μας είναι, όλοι οι ασθενείς να έχουν ίση πρόσβαση στην περίθαλψη και να μπορούν να αποκτήσουν τα φάρμακα που χρειάζονται με εύκολο τρόπο. Στη Pfizer πιστεύουμε πως όλοι έχουν το δικαίωμα να ακουστεί η άποψή τους και να τους σέβονται για αυτό που είναι.

Γι’αυτό το λόγο έχουμε επικεντρωθεί κι επενδύσει στο να προσφέρουμε ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας για όλους. Το τμήμα Diversity, Equity & Inclusion είναι από τα βασικότερα παγκοσμίως και συνεργάζεται με ηγετικές προσωπικότητες του κλάδου για να διασφαλίσει πως η προσέγγισή μας συνάδει με τις θεμελιώδεις αξίες μας.

Μάθετε περισσότερα για το DE&I

We're committed to building exceptional workplaces for all of our global colleagues.

fortune logo

Fortune World’s Most Admired Companies All-Stars 2023

forbes logo

Forbes Top Employers for Diversity 2022

linkedin logo

Linkedin Top Companies 2022: Health Care

diversity inclusion stickers di champion logo

worlds most ethical companies logo

Καινούργιος στη Θεσσαλονίκη;

Μπορεί η Αθήνα να έχει τα πρωτεία, αλλά για το φαγητό, τις αγορές και το Αιγαίο Πέλαγος που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής, η Θεσσαλονίκη είναι αυτή που σου κόβει την ανάσα. Μπορείτε να την επισκεφτείτε όλο το χρόνο, είναι μία πόλη με μοναδική ενέργεια και πάντα θα έχετε πράγματα να δείτε και να κάνετε. Από τα αρχαιολογικά μνημεία μέχρι τις μοντέρνες εκθέσεις τέχνης, η Θεσσαλονίκη σας δίνει την δυνατότητα να ανακαλύψετε τις αγαπημένες σας καφετέριες, τα αρτοπωλεία και διαφορά μικρά μαγαζάκια αλλά και εστιατόρια. Η Pfizer, με τη δημιουργία ενός παγκοσμίου κέντρου φαρμακευτικής αριστείας, θα σας δώσει την ευκαιρία να ζήσετε, να εργαστείτε αλλά και να πετύχετε στη Θεσσαλονίκη.

‘Ο σκοπός μας είναι αυτός που διαμορφώνει την προσέγγισή μας στο να επιλύσουμε τα προβλήματα της ανθρωπότητας παγκοσμίως - Καινοτομούμε για να αλλάξουμε τις ζωές των ασθενών’.

Dr. Albert Bourla
Pfizer Chairman & Chief Executive Officer