Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

різноманітність-та-залучення

Різноманітність є таким же ключовим елементом у побудові успішного бізнесу, як і у побудові енергійної культури.

У «Пфайзер» працівники з різноманітним досвідом та навичками роблять свій внесок, висловлюючи унікальні точки зору та бачення в усіх аспектах бізнесу, від розробки ліків до маркетингу. Різноманітні працівники пропонують більш особистий підхід до розуміння потреб та проблем наших клієнтів. Різноманітні команди більше співпрацюють, сприймають відмінність та є ближчими до балансу між мудрістю та прийняттям ризикованих рішень. Різноманітні команди є також ефективнішими у глобальному середовищі, допомагаючи зробити компанію «Пфайзер» світовим лідером у відкриттях, розробці та просуванні інноваційних ліків, щоб покращити здоров’я та зберегти життя.

Бачення

Різноманітна та залучена команда «Пфайзер» сфокусована на розробці та реалізації програм, які:

  • допомагають працівникам віддати належне цінності різноманітності та відчути на собі, що «Пфайзер» має справедливе середовище, що підтримує, у якому можна будувати змістовну кар’єру;
  • сприяють відповідальності керівників та лідерів за створення сприятливих та рівноправних умов праці;
  • дозволяють пацієнтам, власникам акцій та іншим зацікавленим сторонам усвідомити цінність різноманітності шляхом розробки інноваційної продукції та розумного керівництва компанією.

У «Пфайзер» працівники з будь-яким досвідом та навичками знайдуть лідерів, які надихатимуть їх на найкращі результати, керівників із досвідом розвитку та підтримки різноманітних талантів; і культуру допомагати кожному будувати кар’єру та повністю реалізовувати свій потенціал.

  • У «Пфайзер» колег тепло зустрінуть, якщо вони стануть частиною однієї з наших груп Colleague Resource Groups (CRGs), розташованих у понад 95 центрах у всьому світі. Групи CRGs компанії «Пфайзер» сфокусовані на наступних групах: співробітники азіатського походження, чорношкірі, з фізичними вадами, латиноамериканці, ЛГБТК, ветерани та жінки. Європейські ради з різноманітності сфокусовані на всіх типах різноманітності.

    Групи CRGs — це групи співробітників, які є частиною та/або підтримують цілі різноманітних верств населення. Вони пропонують підтримку, можливості розвитку, менторство та можливості приєднання до мережі, щоб допомагати своїм членам поглибити навики та просуватися у кар’єрі. Вони також привносять свій унікальний досвід та точку зору, щоб допомагати «Пфайзер» досягнути успіху в бізнесі, вони сприяють своїм громадам за межами компанії, беручи участь в багатьох волонтерських та благодійних заходах.

  • Незалежно від того, чи це спонсорська підтримка стипендій для студентів або ярмарків, що стосуються здоров’я, мета яких — унікальна турбота про здоров’я різноманітних верств населення, ціль груп CRGs компанії «Пфайзер» — розбудова громади за межами компанії так само, як і розвиток внутрішньої культури. У «Пфайзер» світ є нашою громадою: ми спонсоруємо та підтримуємо чимало благодійних ініціатив, таких як наша унікальна Глобальна програма стажування у сфері охорони здоров'я, що допомагає донести ліки та медичні практики, які рятують і покращують життя, в усі куточки світу.